Termeni si conditii de utilizare

1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare:
Accesul si utilizarea site-ului drnitulescu.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile.
Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

2. Pe Website-ul drnitulescu.ro, termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website.
Drnitulescu.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website.
Drnitulescu.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

3. Folosirea acestui website:
Accesul pe acest website se face gratuit.
Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare.
Drnitulescu.ro este un site de prezentare al doamnei doctor Anca Nitulescu, medic homeopat si psihoterapeut.
Pentru ca drnitulescu.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
– WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.
– NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE ( text, poze, video, sau orice alt material ) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.
– NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.
– NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR ( text, materiale video, poze, etc ).
– VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.
Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului, cat si altora, prin utilizarea neautorizata.
In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului.
Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

4. Drepturile proprietatii intelectuale:
Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational.
Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica doamna doctor Anca Nitulescu.
Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.
Doamna doctor Anca Nitulescu isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

5. Publicarea de informatii de catre utilizator:
Drnitulescu.ro permite utilizatorilor inregistrati sa posteze diferite materiale ( text, poze, materiale video, comentarii ), precum si gazduirea lor.
Drnitulescu.ro nu garanteaza confidentialitatea acestor materiale.
Veti fi singurul raspunzator de materialele postate.
Sunteti de acord sa nu postati materiale care incalca dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sa nu fie obscene, pornografice, amenintatoare, care sa instrige la ura, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care sa violeze vreo lege, materiale publicitare.

6. Limitarea raspunderii:
Drnitulescu.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

7. Acceptarea termenilor si conditiilor:
Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

8. Realizatorii site-ului www.drnitulescu.ro nu sunt raspunzatori pentru modul in care sunt folosite informatiile prezentate pe acest site. UTILIZATORII site-ului mentionat precedent sunt SINGURII RASPUNZATORI pentru modul in care folosesc informatiile din acest site.
Realizatorii acestui site nu pot fi facuti sub nicio forma raspunzatori pentru eventuale pagube, accidente sau orice alte neajunsuri din cauza utilizarii si aplicarii informatiilor din acest site.

9. Politica de confidentialitate:
Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; drnitulescu.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.